Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Breien voor vluchtelingen

Breien voor vluchtelingen

Tijdens haar werk als sociaal makelaar kwam Jeannette Tros op het idee om een breiclub te starten. Het breien in de Bibliotheek Walburg Zwijndrecht gebeurt voor een goed doel: Vluchtelingenwerk Zwijndrecht.

De breiclub is eind 2013 opgericht en er wordt voor een groot deel op bestelling gebreid. Vluchtelingenwerk Zwijndrecht geeft om de paar weken aan waar ze behoefte aan hebben. Dat loopt van sjaals tot de ingewikkeldste truien. Mensen die alleen rechttoe rechtaan kunnen breien maken sjaals. 

Iedereen is welkom om mee te komen breien. Of haken. Dat kan natuurlijk ook. Toegang gratis.

Wanneer?
22 juni 2016 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.