Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Skate Event (10-20 jaar)

Skate Event (10-20 jaar)

Zaterdag 25 juni vindt hét Skate Event plaats op de skatebaan in Heer-Oudelands-Ambacht (Park Molenvliet/Beethovenlaan) met o.a. Skeeleren, BMX'en, Skaten en Stuntsteppen op het programma.

Je krijgt tips en tricks van pro’s die bij de Top van Nederland behoren en er worden demonstraties gehouden en een competitie georganiseerd. Zit je in groep 6 t/m 8 of ben je ouder (doelgroep 10 t/m 20 jaar)? Doe dan mee aan het Skate event. Deze activiteit is ook voor beginners. Voor materiaal wordt gezorgd.

Inschrijven via de website van toppiecoach.nl

Wanneer?
25 juni 2016 van 13.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Park Molenvliet / Beethovenlaan
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.