Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Excursie i.v.m. fotowedstrijd

Excursie i.v.m. fotowedstrijd

Wedstrijd
Gemeente Zwijndrecht organiseert samen met de Stichting Hooge Nesse/Veerplaat een natuurfotowedstrijd voor jong tot oud! Ontdek de natuur in uw regio door de lens van uw camera en ervaar wat dit prachtige natuurgebied in Zwijndrecht u kan bieden!

Stuur uw mooiste natuurfoto van het gebied Hooge Nesse vóór 1 augustus 2016 digitaal in naar natuur@zwijndrecht.nl. Iedereen kan mee doen!

Uw foto onderdeel van tentoonstelling in Oude Raadhuis?
Een selectie van de ingezonden foto's wordt afgedrukt. Deze worden in de maanden augustus en september getoond tijdens een expositie in het gemeentehuis in Zwijndrecht. Bij het sluiten van de tentoonstelling volgt de prijsuitreiking met een publieksprijs en een prijs door de vakjury. Details over de voorwaarden van deelname kunt u ook vinden op de website www.hoogenesse.nl.

Excursies
Stichting Hooge Nesse/Veerplaat organiseert samen met de Stichting Natuur en Landschap Zwijndrechtse Waard een aantal excursies om met een gids het gebied te ontdekken en te verkennen. Vandaag is de laatste excursie. Een foto/natuur excursie met Macro Fotografie (bloemen, vlinders enz.). Leer de Hooge Nesse kennen!  Verzamelen bij Hotel Ara. Maximale groepsgrootte 15 personen. Aanmelden per email. 

Wanneer?
25 juni 2016 van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie:
Start bij Hotel Ara, Veerweg 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.