Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Noordparkfestival 2016

Noordparkfestival 2016

Vandaag wordt in het Noordpark alweer voor de achtste keer het Noordparkfestival gehouden.

Zoals vanouds is er weer veel muziek en zijn er diversen kramen waar van alles te zien is wat met cultuur te maken heeft.

De programmering op beide podia is voor zowel jongere als oudere muziekliefhebbers zeer interessant. Zo speelt de band Mojo Man die regelmatig op de radio te horen is en dit jaar o.a. op Parkpop speelt. De band Frok komt met zijn classic rock nummers en Urban Heat de 12- koppige soulformatie met een opmerkelijk en heerlijk dansbaar repertoire. En er is nog veel meer

Naast de twee podia is er dit jaar een tent waar dj’s draaien, optredens zijn van bands, een dansgroep optreedt en er is tevens voor jonge kinderen veel te doen in het kinderdorp.

Ben je 25 jaar of jonger?
Nieuw is dat we graag creatieve jongeren t/m 25 jaar de kans willen geven gratis een kraam te reserveren.  Dit is mogelijk gemaakt door extra sponsorgeld van stichting Maatschappelijke Betrokkenheid Zwijndrechtse Waard.

Dus ben je creatief en wil je dit graag laten zien aan een grote groep mensen? Wil je een creatieve workshop geven? Schilder je? Maak je graffiti? Teken je? Maak je zelf kleding? Alles wat met creativiteit en cultuur te maken heeft is mogelijk.

Geef je op via noordparkfestival@gmail.com

Zorg dat je er snel bij bent, het aantal kramen is beperkt en je kunt je aanmelden tot 17 juni

Wanneer?
25 juni 2016 van 12.00 tot 18.00 uur
Organisator
Noordparkfestival
noordparkfestival@gmail.com
Locatie:
Noordpark
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.