Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderopvang anno 2016

Kinderopvang anno 2016

Veel mensen hebben een beeld bij kinderopvang. Maar wat houdt kinderopvang anno 2016 nu eigenlijk precies in? Wat is opvang meer dan ‘even op de kinderen passen’? En waarom is betrokkenheid zo belangrijk voor kinderen. Dat vertelt de pedagoog van Yes Kinderopvang u graag op 30 juni 2016, tijdens de gratis toegankelijke avond Yes. Wij voeden samen op!. De avond is van 19:00 tot 20:30 uur in Zwijndrecht. Meld u vandaag nog aan.

Ook voor opa, oma, oppas, buurvrouw, (bijna) zwangere vrouwen, moeders en vriendinnen
Twee keer per jaar organiseert Yes Kinderopvang de avond 'Yes, Wij voeden samen op'. Ouders van kinderen die net gestart zijn bij Yes Kinderopvang, ontvangen hiervoor een uitnodiging. Ook opa, oma, de oppas, de buurvrouw, de juf, de meester en iedereen die meer wil weten over kinderopvang en/of over Yes Kinderopvang is van harte welkom. En ben je zwanger of wil je zwanger worden en wil je meer weten over kinderopvang? Dan is dit je kans om geheel vrijblijvend eens te horen wat kinderopvang kan betekenen voor kinderen. De pedagoog van Yes! Kinderopvang vertelt je er graag alles over. En neem gerust je partner, moeder of vriendin mee!

Pedagoog Marije op yesikvoedop.nl 
Het is vrij uniek en van grote toegevoegde waarde voor een kinderopvangorganisatie om een pedagoog in dienst te hebben. Pedagoog Marije van Yes! Kinderopvang ondersteunt medewerkers en managers bij pedagogische vraagstukken en leidt medewerkers op. Maar ze is er ook voor ouders! Zo heeft ze een opvoedblog op www.yesikvoedop.nl en geeft ze ouders met  individuele opvoedvragen handvatten. “Hierdoor kunnen we dichtbij, op een vertrouwde plek, veel ouders en kinderen een goede ondersteuning geven”, aldus Marije. Uit de reacties blijkt dat ouders dit enorm waarderen: “Wij willen Marije ontzettend bedanken voor haar inzet, begeleiding en support bij onze zoon. Wij hebben ons begrepen gevoeld door haar en waardeerden haar betrokkenheid.”

Aanmelden of meer weten?
Stuur een e-mail naar marije@yesikvoedop.nl met daarin het aantal personen waarvoor Yes! een plaatsje kan reserveren op 30 juni. Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging met daarin de praktische gegevens zoals de locatie.

Wanneer?
30 juni 2016 van 19.00 tot 20.30 uur
Organisator
Yes Kinderopvang
Locatie:
Yes Kinderopvang
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.