Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileumtaptoe Jong-Holland Junioren

Jubileumtaptoe Jong-Holland Junioren

Het juniorenkorps van Showband Jong-Holland uit Zwijndrecht bestaat dit jaar 80 jaar. Natuurlijk willen we dit mooie jubileum vieren met alle inwoners van Zwijndrecht en omstreken. De activiteiten starten op zaterdag 2 juli 2016 om 11.30 uur als de burgemeester van Zwijndrecht het defilé afneemt bij het gemeentehuis in Zwijndrecht tijdens de straatparade.

Vanaf 14 uur is er een taptoe bij ASWH in H.I. Ambacht, met optredens van de Jeugd Rijnmondband, het Jeugd Showkorps Wilhelmina, Jeugd Showkorps Wilhelmus, Jong Laurentius, Jong Euroband Rotterdam, Jong Jubal en natuurlijk Showband Jong-Holland en Stageband Jong-Holland. Iedereen is welkom bij dit muzikale evenement, de toegang is gratis.

Wanneer?
2 juli 2016 van 14.00 tot 16.40 uur
Organisator
Showband Jong-Holland
pr@jongholland.nl
Locatie:
ASWH, H.I. Ambacht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.