Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sterrenslag

Sterrenslag

Dit jaar organiseert O&O voor het twaalfde jaar op rij Sterrenslag!
Iedereen van 5 t/m 12 jaar mag mee doen! Net als voorgaande jaren kunnen er weer rond de 150 kinderen meedoen, dus schrijf je snel in! (vol = vol)

Sterrenslag is een gezellige middag, waarbij je met spelletjes punten kan verdienen met je team. Het team dat aan het einde van de middag de meeste punten heeft, mag zich een jaar lang de winnaar noemen. Voor de teams die eerste, tweede en derde worden hebben we echte medailles. De andere deelnemers gaan ook niet met lege handen naar huis, want we hebben voor iedereen een leuk aandenken aan Sterrenslag 2016. Om de strijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, delen we van te voren de teams in. We delen iedereen in bij iemand die bij dezelfde juf of meester gymt, maar we kunnen niet 100% garanderen dat je bij je beste vriend(in) in het team zit.

Het thema van Sterrenslag 2016  is “Dierenrijk”
Leuke spellen die te maken hebben met dieren zullen langskomen. Met deze spelletjes kunnen jullie de medailles winnen!  De spelletjes houden we nog even geheim, maar de spellen zijn echt heel erg leuk!

Dit jaar is Sterrenslag op zaterdag 2 juli, van 14.00 tot 17.15 uur. Het spektakel vindt plaats in en om de turnhal aan de Uilenvliet. Ouders mogen blijven kijken, we zullen zorgen voor voldoende plaats om aan te moedigen! Deelname kost ook dit jaar slechts €3,50. Je krijgt hiervoor een leuke herinnering aan Sterrenslag 2016, wat te drinken en natuurlijk een ijsje!

Lijkt het jou leuk om mee te doen met Sterrenslag? Vul dan het inschrijfformulier in. Inschrijven kan tot en met  29 juni. Je hoeft geen lid te zijn van O&O.

Net als vorig jaar gaat de inschrijving voor Sterrenslag digitaal.
Het inschrijfformulier staat op de website.
*  Je krijgt een bevestigingsemail als wij jou inschrijving ontvangen hebben.
*  Vragen of is er iets mis gegaan bij je inschrijving via het formulier? Mail dan naar inschrijven-jac@o-en-o-zwijndrecht.nl
*  Iedereen moet vooraf inschrijven voor 30 juni.

Wanneer?
2 juli 2016 van 14.00 tot 17.15 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
078-6194230
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Locatie:
Uilenvliet 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.