Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Orgel Spektakel

Orgel Spektakel

Op zaterdag 2 juli 2016 geeft Arjan Breukhoven een orgelconcert op het prachtige orgel in de Bethelkerk van Zwijndrecht. Het concert heeft als thema: “Orgel Spektakel”. Vanaf acht uur speelt Arjan Breukhoven een verrassend programma waarbij de organist een spectaculaire programma zal spelen. Het publiek kijkt tijdens het concert in de keuken van de organist via een groot beeldscherm.Arjan Breukhoven bespeelt in binnen- en buitenland jaarlijks vele orgels en vleugel s tijdens concerten. Zo toert hij dit jaar o.a. door de USA, Oostenrijk en 2 keer door Duitsland. Als organist is hij verbonden aan de Hervormde Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs en als dirigent aan een drietal zeer grote mannenkoren.

Ook als componist geniet hij bekendheid. Al vele jaren is hij o.a. regelmatig te zien bij het televisieprogramma Nederland Zingt.Concerten van Arjan Breukhoven onderscheiden zich van vele andere orgelconcerten door de interactie met het publiek. Tijdens het concert presenteert hij zijn eigen programma met aankondigingen, anekdotes en wetenswaardigheden achter de composities die hij speelt. Hierdoor worden de concerten toegankelijker voor een groter en jonger publiek. Ook de keuze van de programma’s draagt hier zeker ook aan bij. Zo zal hij tijdens het concert op 2 juli naast de indrukwekkende vijfde - “ta-ta-ta-taaa” symphonie - van Beethoven ook bijvoorbeeld de Spaanse Asturias spelen en de spectaculaire Czardas van Vittorio Monti.

Natuurlijk zal muziek van Feike Asma en Bach niet ontbreken tijdens dit concert, maar wie heeft ooit filmmuziek uit Star Wars op orgel gehoord? Ronduit spectaculair om het te horen, maar ook om het te zien. Een programma waarbij het thema zeker tot zijn recht zal gaan komen: een waar “Orgel Spektakel”!

Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kerk voor € 8,-.
Meer informatie zie de website.

Wanneer?
2 juli 2016 van 20.00 tot 21.15 uur
Organisator
Arjan Breukhoven
0104211882
info@arjanbreukhoven.nl
Locatie:
Bethelkerk, Rotterdamseweg 73
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.