Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Smash It Jeugd tennismiddag

Smash It Jeugd tennismiddag

Tennisclub TerSteeghe organiseert in samenwerking met Toppie sportcoaches, Smash It tennismiddagen voor alle jeugd vanaf 5 jaar.

De kinderen zijn van harte welkom kennis te maken met tennis. Kom gezellig met een vriendje of vriendinnetje naar onze mooie club achter het Albert Schweizerziekenhuis aan het Ter Steeghepad 10.

Vanaf woensdagmiddag 1 juni tot en met woensdag 6 juli van 15.00 uur tot 16.30 uur kunnen de kinderen geheel vrijblijvend meedoen aan onze tennisspelletjes en partijtjes. Het enige dat nodig is zijn makkelijke schoenen, zonder noppen of kunstgraszolen en sportieve kleding.  Voor rackets en ballen wordt gezorgd.

Inschrijven via de website van toppiecoach.nl

Wanneer?
6 juli 2016 van 15.00 tot 16.30 uur
Organisator
Tennisclub TerSteeghe
Locatie:
Ter Steeghepad 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.