Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Natuurmiddag in en rond 't Weetpunt

Natuurmiddag in en rond 't Weetpunt

Op  woensdagmiddag 20 juli is iedereen welkom om een natuur- en milieuspel bij ’t Weetpunt te spelen. Je speelt een levend ganzenbord en gaat met een dobbelsteen door het hele park, langs 63 ganzen. De entree is gratis en er zijn leuke prijsjes te winnen.

Wanneer?
20 juli 2016 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
Bezoekerscentrum ’t Weetpunt
Locatie:
Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.