Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kofferbakverkoop Swinhove

Kofferbakverkoop Swinhove

Zaterdag 23 juli organiseert de  Swinhove Groep weer een gezellige kofferbakverkoop op het terrein van locatie Swinhove aan de Plantageweg. Het terrein wordt weer gevuld met allerlei leuke vintage en snuisterijen. Vanaf 10.00uur bent u welkom om te komen kijken en kopen.

Brasserie de Heerlijkheid heeft voor deze dag ook flink uitgepakt met een gezellig kofferbakkie en een goed gevulde aanhanger. Voor de sponsering van ons fietsteam voor de actie van 2bike4alzheimer hebben we boeken, kaarsen en ouderwets lekkere poffertjes te koop.

Voor de kinderen is er tegen een vergoeding van €2-, de mogelijkheid voor het maken van een sleutelhanger met foam clay.....U bent van harte welkom.

Wanneer?
23 juli 2016 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Swinhove Groep
Locatie:
Plantageweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.