Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Natuurmiddag in't Weetpunt.

Natuurmiddag in't Weetpunt.

Woensdag middag 17 augustus nodigt bezoekerscentrum 't Weetpunt alle kinderen uit om rieten bootjes te maken. Alle hulp van ouders, opa’s, oma’s en begeleiding is altijd welkom. De workshop start tussen 13:30 en eindigt om 15:30 uur. De middag is gratis.

Het eigengemaakte zeilbootje wordt later te water gelaten.

Bezoekerscentrum ’t Weetpunt bevindt zich aan Develpad 169, 3335 AR Zwijndrecht

Wanneer?
17 augustus 2016 van 13.30 tot 15.30 uur
Organisator
’t Weetpunt
(078) 610 45 17
Locatie:
Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.