Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sjoelcompetitie bij de SWOZ

Sjoelcompetitie bij de SWOZ

Sjoelcompetitie bij de SWOZ in de Nederburgh. Op 14 juli zijn wij gestart met een gezellige sjoelcompetitie. Gewoon omdat het zo leuk is. Donderdag 21en 28 juli en 4 -11 en18 augustus gaan we daarmee door.

Onder leiding van een vrijwilliger spelen we een aantal weken en op 18 augustus is er een officiële prijsuitreiking met leuke prijzen. Tijd 14.00-16.00 uur, prijs € 1,00 per persoon. Duivenvoorde 211A. Graag aanmelden bij de gastvrouw/heer in de Nederburgh via de mail of telefonisch.

Wanneer?
Van 14 juli 2016 14.00 uur tot 18 augustus 2016 16.00 uur
Organisator
Service en activiteitencentrum 55+
612 25 97
swozreserveringen@gmail.com
Locatie:
Duivenvoorde 211A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.