Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wijkavond wijkplatform Centrum

Wijkavond wijkplatform Centrum

Vandaag organiseert Wijkplatform Centrum een wijkavond voor alle inwoners en andere belanghebbenden. Tijdens deze avond zullen ook vertegenwoordigers aanwezig zijn vanuit de plaatselijke politiek, Vivera, de woningcorporaties, buurtpreventie en de politie.
Bij binnenkomst ontvangt u een heerlijke reuzestroopwafel van ‘Petra’s Dutchs Delight’, bekend van de markt, die vers voor u wordt gebakken!

Voor wat betreft de inhoud van het eerste deel van de avond, lichten we alvast een tipje van de sluier op. Wethouder Kreukniet zal toelichting geven bij de renovatie van de Burgemeester de Bruinelaan. Ook zal hij iets vertellen over plannen betreffende het gebied rond het Veerplein. Verder zal er aandacht zijn voor leefbaarheid en voor ons wijkcentrum, het Badhuis.

Het tweede deel van de avond zal in het teken staan van ontmoeting en gesprek. Onder het genot van een hapje en een drankje is er alle ruimte om met u in gesprek te gaan.

De wijkavond die begint om 20.00 uur, zal gehouden worden in Het Badhuis. Aanmelden hoeft niet, maar wordt op prijs gesteld: wpc-zwijndrecht@hotmail.com of loop even langs bij Het Badhuis.

Wanneer?
7 september 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in Het Badhuis, Prins Hendrikstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.