Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Taallunch

Taallunch

In het kader van de Week van de Alfabetisering organiseert het Netwerk Taalaanbieders Zwijndrecht een taallunch in het Hart van Meerdervoort.

Tijdens deze feestelijke lunch vertellen de netwerkpartners kort iets over hun activiteiten in Zwijndrecht. En er is een bijzondere gastspreker: Jacqueline Blase van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Jacqueline geeft een presentatie met veel praktijkvoorbeelden over het toegankeljiker maken van je eigen organisatie voor laaggeletterden. Ze is vorig jaar door Prinses Laurentien benoemd tot Taalheld 2015 vanwege haar inzet voor patiënten die niet goed kunnen lezen en schrijven. Ook organiseert Jacqueline regelmatig bewustwordingscampagnes en trainingen over laaggeletterdheid voor zorgverleners en medewerkers.

Deze lunch wordt verzorgd door de multiculturele vrouwengroep uit Kort-Ambacht Zuid die wekelijks samenkomt in het Hart van Meerdervoort. De toegang is gratis. Reserveer wel van te voren even een plekje via de website.

Praktische informatie
Datum: donderdag 8 september
Tijd: 12.00 - 14.00 uur
Locatie: Hart van Meedervoort Zwijndrecht, Perkstraat 57b
Prijs: gratis
Reserveren via de website

Wanneer?
8 september 2016 van 12.00 tot 14.00 uur
Organisator
Bibliotheek Aanzet
Locatie:
Hart van Meedervoort Zwijndrecht, Perkstraat 57b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.