Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderatelier gaat weer van start

Kinderatelier gaat weer van start

Tekenen, schilderen, (animatie)filmpjes maken, knutselen en boetseren? Kinderen kunnen van alles doen tijdens de creatieve kunstlessen. Woensdag en donderdag 7 en 8 september gaan de lessen voor kinderen van 6-12 jaar bij Atelier Marjan van Breugel weer van start.

Kinderen komen het hele jaar met veel plezier naar het atelier om van alles te doen. Zij tekenen en schilderen met allerlei verschillende technieken en materialen. Daarnaast maken we een (animatie)filmpje, we spelen met schaduwen, we knutselen met recycle materialen en we boetseren mooie beeldjes. Deze beeldjes worden gebakken in een keramiekoven.

Uitgangspunt is dat kinderen aan de slag gaan met wat zij willen leren en maken. Sommige kinderen hebben vooral interesse in alleen tekenen of schilderen, terwijl andere kinderen juist aan alles mee willen doen. De groepen bestaan uit 8(-10) kinderen dus individuele aandacht en een individueel programma is goed mogelijk. Kinderen kunnen een GRATIS PROEFLES volgen.

Atelier Marjan van Breugel organiseert in de schoolvakanties ook leuke vakantieworkshops en voor kinderfeestjes zijn er ook allerlei workshops mogelijk! Daarnaast geeft Marjan teken- en schilderles aan volwassenen en start zij half september een Tienergroep (12-15 jaar)

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer info: www.marjanvanbreugel.nl

facebook.com/AtelierMarjanVanBreugel of bel 06 30187986

Wanneer?
Van 7 september 2016 00.00 uur tot 8 september 2016 00.00 uur
Organisator
Marjan van Breugel
Locatie:
Atelier Marjan van Breugel
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.