Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verhalenochtend met Eric Borrias

Verhalenochtend met Eric Borrias

In het kader van de Week van de Alfabetisering organiseert de Bibliotheek AanZet een verhalenochtend voor deelnemers aan de taaloefengroepen in Hart van Meerdervoort en de buurtbewoners van Kort-Ambacht Zuid/Meerdervoort.

Op vrijdagochtend 9 september vertelt Eric Borrias, verteller van het jaar 2016!, een mooi verhaal. Aansluitend gaan de deelnemers in twee groepen uiteen. De enige groep zal zich dan bezig gaan houden met de vertelkunst: "Hoe vertel ik mijn eigen verhaal?". De andere groep zal zich gaan richten op het creatieve aspect. Zij gaan met het onderwerp 'het vertelde verhaal' creatief aan de slag. Eric Borrias ondersteunt de eerste groep met het vertellen van hun eigen verhaal.

Deelname is gratis, maar geef je wel even op via de website van de Bibliotheek.

Praktische informatie
Datum: vrijdag 9 september
Tijd: 09.00 - 12.00 uur
Locatie: Hart van Meerdervoort Zwijndrecht, Perkstraat 57
Prijs: gratis
Reserveren via de website

Wanneer?
9 september 2016 van 00.00 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Aanzet
Locatie:
Hart van Meedervoort Zwijndrecht, Perkstraat 57b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.