Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop: Hulde aan de Olympische Sporters

Workshop: Hulde aan de Olympische Sporters

Basisschoolkinderen in Zwijndrecht opgelet. Heb je het gevolgd; de Olympische Spelen in Rio? Maar liefst 5 sporters van Zwijndrechtse verenigingen deden/doen mee (De Paralympics zijn net begonnen, het eerste goud is al binnen), misschien ken je één van hen wel. Jij mag ze in het zonnetje zetten met een mooi presentje dat je maakt tijdens een gratis workshop bij Atelier Marjan van Breugel op maandag 19 of dinsdag 20 september. De workshop is van 16.00 tot 17.15 uur voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Maak een mooie bloem, medaille, vlag of beker tijdens de workshop bij Atelier Marjan van Breugel, Officiersvliet 31 in Zwijndrecht.  Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Zwijndrecht. Aanmelden en meer info via roxanne.van.der.slot@tobe.nl

Op woensdag 28 september worden de Zwijndrechtse Olympische en Paralympische Sporters gehuldigd op het Gemeentehuis. Deelnemers van deze workshop mogen het zelfgemaakte presentje aanbieden rond 18.15 uur (schatting), voor de huldiging, aan één van de sporters op het Raadhuisplein.

Wanneer?
Van 19 september 2016 16.00 uur tot 20 september 2016 17.15 uur
Organisator
Marjan van Breugel
roxanne.van.der.slot@tobe.nl
Locatie:
Officiersvliet 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.