Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koppel-Klaverjastoernooi en Individueel-jokeren

Koppel-Klaverjastoernooi en Individueel-jokeren

Op 24 september orgniseert K.V. Drechtsteden een 7 ronde toernooi. Er wordt gespeeld volgens het NKU Rotterdams systeem. Het inschrijfgeld is € 6,- dit is inclusief hapjes tussendoor. Bij voldoende animo is er een tombola aanwezig. 

Aanmelden voor 22 september kan bij Remco van Helden, tel. 0617477246 of Sylvana Middelkoop, tel. 0642202186. Of mail naar klaverjassendrechtsteden@gmail.com.

Wanneer?
24 september 2016 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
K.V. Drechtsteden
0617477246
klaverjassendrechtsteden@gmail.com
Locatie:
Plantageweg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.