Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nationale sportweek bij O&O

Nationale sportweek bij O&O

In de week van 17 t/m 24 september as. vindt de Nationale Sportweek plaats.
In verband hiermede organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O naast een Open Huis vrienden- en vriendinnenlessen en een peuter-kleuter-instuif

Voor de vrienden- en vriendinnenlessen hebben alle leden uitnodigingen ontvangen waarmee zij hun vrienden en/of vriendinnen kunnen uitnodigen om geheel vrijblijvend deel te nemen aan deze lessen.

Met de  peuter-kleuter-instuif wordt de week zaterdags afgesloten. Voor dit festijn worden alle kinderen van groep 1 en 2 van alle basisscholen uitgenodigd. Aan het eind worden de kinderen getrakteerd op een pannenkoek.

Het O & O-bestuur wil gedurende deze week zoveel mogelijk mensen bekend maken met wat O & O zoal kan betekenen op het gebied van bewegen. De mogelijkheden hierin zijn zeer divers en lopen uiteen van ouder-en-kind-gym tot en met  bewegen voor 50+, van streetjazz tot step aerobic en allerlei andere varianten van bewegen op muziek. Ook freerunnen en acrogym behoren tot de mogelijkheden.

Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en gezellig het is om te sporten, vooral als je dat samen met een vriend of vriendin doet.
De vele bewegingsmogelijkheden (voor zowel de jeugd als voor volwassenen), alsmede verdere informatie zijn te vinden op onderstaande webs. Voor meer informatie kan er ook contact worden opgenomen met het secretariaat Nel Kortman, telefoon 078-6194230 of met voorzitter Pauline den Hartog, telefoon 078-6767451

Wanneer?
Van 17 september 2016 00.00 uur tot 24 september 2016 00.00 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
078-6194230
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Locatie:
Uilenvliet 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.