Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Foto-expositie Hooge Nesse

Foto-expositie Hooge Nesse

Deze expositie is tot stand gekomen door middel van een fotowedstrijd, waarbij alle inwoners van Zwijndrecht en omstreken werden
uitgenodigd hun mooiste natuurfoto’s van de Hooge Nesse in te zenden.

Fotowedstrijd
Om het vernieuwde natuur- en recreatiegebied ‘De Hooge Nesse/Veerplaat’ te herontdekken, zijn de inwoners uit de Drechtsteden opgeroepen dit prachtige gebied in te trekken om hun mooiste natuurfoto te maken. Een vakjury beoordeelt de foto’s en zal op zondag 25 september om 15.00 uur de prijs uitreiken voor de beste foto. Ook is er een bezoekersprijs. Bezoekers van de tentoonstelling kunnen hun stem uitbrengen voor de foto die zij het mooist vinden.

Hooge Nesse/Veerplaat
Polder de Hooge Nesse is een terrein van 72 hectare en ligt tussen de Oude Maas en de Lindtsedijk in Zwijndrecht. Op de Hooge Nesse
kunnen bezoekers genieten van de natuur. Het biedt diverse mogelijkheden voor natuureducatie. Naast een speelbos zijn er veel aantrekkelijke struinpaden. De Veerplaat is gericht op sportieve recreatie met nieuwe faciliteiten als een beweegtuin, een beachveld, een discgolfparcours, een bootcamproute en wandel- en fietspaden. Het gebied is geliefd vanwege de mooie ligging langs de Oude Maas met haar altijd levendige scheepvaart en vanwege de fijne recreatiemogelijkheden. Bijzonder is dat de ontwikkeling in het gebied voor een belangrijk deel plaats vindt door de intensieve en actieve betrokkenheid van bewoners uit Zwijndrecht.

Adres en openingstijden
KunZt is gevestigd in het Oude Raadhuis van de gemeente Zwijndrecht, ingang zijde Burgemeester de Bruïnelaan. De tentoonstelling is te bezichtigen van 26 augustus t/m 25 september op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Wanneer?
Van 26 augustus 2016 13.30 uur tot 25 september 2016 16.30 uur
Organisator
KunZt
Locatie:
KunZt, de expositieruimte Oude Raadhuis
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.