Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Kledingbank Zwijndrechtste Waard

Opening Kledingbank Zwijndrechtste Waard

Vandaag openen burgemeester Dominique Schrijer en burgemeester Jan Heijkoop van Hendrik Ido Ambacht de Kledingbank Zwijndrechtste Waard. Na een proefperiode is de kledingbank vanaf die datum officieel geopend.

De kledingbank is een stichting zonder winstoogmerk met als doel het doorgeven van goede herbruikbare kleding, schoeisel en linnengoed aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit zelf niet (meer) kunnen betalen. Het gaat hierbij om mensen die wonen in het gebied Zwijndrechtse Waard.

U vindt de kledingbank aan de Sumatralaan 60. Kijk voor meer informatie en openingstijden op: www.kledingbank-zwijndrecht.nl

Wanneer?
28 september 2016 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kledingbank Zwijndrechtste Waard
info@kledingbank-zwijndrecht.nl
Locatie:
Ingang Sumatralaan 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.