Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hoe blijf je in gesprek met je puber?

Hoe blijf je in gesprek met je puber?

Themaochtend
Op woensdag 28 september organiseert de Bibliotheek AanZet in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin en Diverz de themaochtend: Hoe blijf je in gesprek met je puber?

In de puberteit verandert er van alles, voor de puber zelf maar ook voor de opvoeders. Hoe zorg je ervoor dat je in deze tijd van verandering met elkaar in gesprek blijft? Hoe maak je afspraken met elkaar? en Hoe ga je in gesprek over conflicten? Tijdens de themaochtend gaan we hierover met elkaar in gesprek. Er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. 

Praktische informatie
Datum: woensdag 28 september
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Prijs: gratis
Voor wie: ouders en verzorgers van pubers

Wanneer?
28 september 2016 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.