Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaren 70/80 en 90 Party bij Xiejezo

Jaren 70/80 en 90 Party bij Xiejezo

Vrijdagavond 30 september gaan de voeten van de vloer in Xiejezo. DJ Karim zal zorgen voor de beste dansmuziek uit de jaren 70/80 en 90. De deuren gaan open om 19.30 uur en om iets voor middernacht wordt het laatste nummer gespeeld.

De kaartjes a €4,- zijn te koop in Xiejezo (Groete Beerstraat 10, Zwijndrecht) op maandag t/m donderdag tussen 9 uur en 16 uur en op vrijdagochtend.

Iedereen die ouder is dan 18 is welkom. Dus verzamel je vrienden, buren en familie en kom gezellig feesten in Xiejezo.

Welzijnsorganisatie Diverz zet zich in voor leefbare buurten waar bewoners elkaar kennen en elkaar weten als dat nodig is. De basis hiervoor is de eigen kracht van bewoners; we doen een beroep op de talenten. We nemen u dus niets uit handen wat u en uw omgeving zelf kunnen regelen, organiseren en uitvoeren, maar ondersteunen u en uw initiatieven daar waar dat nodig is. We bieden hulp en advies en motiveren bewoners om hun talenten in te zetten en verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diverz, Tel. 078-6191276, Email:  info@diverz.info

Wanneer?
30 september 2016 van 19.30 tot 23.59 uur
Organisator
Xiejezo
Locatie:
Grote Beerstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.