Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Theatherconcert Jacqueline Meijer

Theatherconcert Jacqueline Meijer

Theatherconcert verzorgd door sopraan Jacqueline Meijer. Een combinatie van licht klassiek en modern werk uit o.a. Zauberflöte, Porgy and Bess, The Sound of Music, Phantom of the Opera en Westside Story.

Een mooi concert voor liefhebbers van semi-klassieke muziek die hier op een moderne manier mee kennis willen maken.

Kaarten Euro 8,- p.p. / t/m 16 jaar Euro 4,- p.p. kunnen worden gereserveerd via louis.meijer@lijbrandt.nl

Wanneer?
30 september 2016 van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:
Maranathakerk, Koninginneweg 1a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.