Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bridgecursus voor Beginners

Bridgecursus voor Beginners

Ook dit seizoen organiseert Bridgeclub ’85, in samenwerking met het Wijkcentrum Kubiek weer een bridgecurus voor beginners. De ideale gelegenheid om dit mooie en boeiende spel te leren. De cursus start op maandag 3 oktober en vindt plaats in Wijkcentrum Kubiek op maandagavonden van 19.00 uur tot 21.15 uur en bestaat uit 12 lessen waarin theorie en praktijk hand in hand gaan. Daarna blijven de cursisten op maandagavond nog een aantal weken oefenen onder begeleiding van ervaren spelers. Er zijn geen kosten aan verbonden, uitgezonderd het benodigde lesmateriaal, wel wordt verwacht dat men lid wordt van de bridgeclub waarvan de jaarlijkse contributie  € 52,50 bedraagt

Na de cursus en de oefenperiode stromen de cursisten in op de reguliere wedstrijdavond van de bridgeclub. Deze vindt plaats op de donderdagavond van 19.15 uur tot ca. 22.30 uur. Men kan zich inschrijven voor de cursus bij Kubiek, Tel. 078-6121135. Om belangstellenden de gelegenheid te bieden nadere informatie te verkrijgen bieden we een inloopavond op maandagavond 26 september van 19.00 uur tot 20.30 uur in Wijkcentrum Kubiek. Tevens kan men zich tegelijkertijd in schrijven. Ook mensen die al kunnen bridgen zijn van harte welkom om lid te worden van de club.

Wanneer?
3 oktober 2016 van 19.00 tot 21.15 uur
Organisator
Bridgeclub ’85 i.s.m. Wijkcentrum Kubiek
078-6121135
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.