Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Filmavond voor Senioren in Heerjansdam

Filmavond voor Senioren in Heerjansdam

Samen een gezellige film kijken onder het genot van een nootje en een drankje: het kan sinds kort op de filmavonden in wooncentrum Midden-Inn in Heerjansdam. Op donderdag 6 oktober staat om 19.30 uur de speelfilm Intouchables op het programma. Iedereen is welkom om de gezellige filmavond bij te wonen.

De filmavond wordt iedere twee weken op donderdag georganiseerd en is bedoeld voor zowel bewoners van het wooncentrum als voor andere senioren die zin hebben in een gezellig avondje uit in Heerjansdam. Coördinator Sidney van Riet: ‘We hebben de filmavond inmiddels zes keer georganiseerd en de groep wordt steeds groter. We organiseren de avond in de grote hal en de film is te zien op een groot scherm. Het is een gezellig, kosteloos en laagdrempelig avondje uit, lekker dichtbij in het centrum van Heerjansdam.’ 

Welke films er gespeeld worden, bepalen de bezoekers zelf. ‘Na afloop kiezen ze met elkaar welke film er de volgende keer op het programma staat,’ legt Van Riet uit.  Op donderdag 6 oktober is dat de speelfilm Intouchables. Intouchables is dé Franse filmhit uit 2012, waarin een invalide miljonair samen met een jonge Senegalees uit een achterbuurt in Parijs aanneemt als verzorger. Ondanks al hun verschillen worden de twee vrienden en zullen ze elkaars leven voor altijd veranderen.

Iedereen is op 6 oktober vanaf 19.00 uur van harte welkom in Midden-Inn. De brasserie is dan geopend, zodat u alvast kunt genieten van een drankje. Om 19.30 uur begint de film in de grote zaal en halverwege de film is er altijd een korte pauze voor wie daar behoefte aan heeft.

Wanneer?
6 oktober 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Midden-Inn, Sportlaan 10a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.