Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

90-jarig Jubileumconcert CMK Excelsior

90-jarig Jubileumconcert CMK Excelsior

Dit jaar hoopt CMK Excelsior het 90 jarig jubileum te bereiken. Deze feestelijke gebeurtenis wil het koor graag vieren met een jubileumconcert op vrijdag 7 oktober a.s.

Voor dit concert is een repertoire samengesteld met nieuw ingestudeerde liederen en nummers van door de jaren heen. Het programma na de pauze heeft een iets ander karakter met o.m. enkele folk songs. Aan dit concert wordt medewerking verleend door:

  • Diana Abspoel - hobo,
  • Severin van Dijk - dwarsfluit,
  • Mirjam Feijer - sopraan,
  • André van Vliet - vleugel en
  • Edwin Vooijs - orgel.
  • De algehele leiding is in handen van dirigente Ilona Vooijs-de Kievit.

Het concert vindt plaats in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73 te Zwijndrecht. De aanvang is 19.30 uur en de kerk is open vanaf 18.45 uur. De toegangskaarten zijn € 10,00 incl. programmaboekje en koffie of thee in de pauze. De kaarten zijn te verkrijgen bij alle leden, per mail: excelsior@zingt.nl of bij Theus Hoogvliet tel. 078-8804473 of op de concertavond aan de kerk.

Wanneer?
7 oktober 2016 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
CMK Excelsior
excelsior@zingt.nl
Locatie:
Bethelkerk, Rotterdamseweg 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.