Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vuurwerkshow

Vuurwerkshow

Op 6 oktober 1936 is de Oranjevereniging opgericht. De OVH wordt dit jaar dus 80 jaar. In goede samenwerking met de Dorpsraad en de Woningbouw vereniging is het gelukt om een vuurwerkshow te laten plaats vinden.

Zaterdag 8 oktober om 20.00uur langs de Randweg rechts van het nieuwe fietspad in het Buitenland. De lampionoptocht zal hier opstoppen de kinderen en ouders kunnen vanaf het fietspad de vuurwerkshow bekijken. Opstellen tussen fietspad buitenland en rotonde randweg. Het laatste grote vuurwerk in Heerjansdam is alweer 5 jaar geleden, dus kom allemaal kijken.

Wanneer?
8 oktober 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Oranjevereniging Heerjansdam
info@ovheerjansdam.nl
Locatie:
langs de Randweg (Heerjansdam)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.