Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse lampionnenoptocht

Jaarlijkse lampionnenoptocht

Vandaag is het weer zover. Dan trekt de OVH lampion optocht door de Heerjansdamse straten. Dit jaar vooraf gegaan door dweilorkest Bar Gebeure.

Wij nodigen iedereen uit om zich te verkleden of om op een bijzondere manier mee te doen aan deze optocht. Voor de leukste / mooiste creaties hebben we enkele prijzen beschikbaar gesteld. Laat je zien aan de juryleden.

De optocht vertrekt om 19.30 uur vanaf het Dorpsplein / Kromme Nering. Prijsuitreiking na terugkomst op het Dorpsplein.

Wanneer?
8 oktober 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Oranjevereniging Heerjansdam
info@ovheerjansdam.nl
Locatie:
Dorpsplein Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.