Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Psallite Deo Evensong choralen

Psallite Deo Evensong choralen

Vandaag geeft oratoriumvereniging Psallite Deo een concert in de Oude Kerk. Onder leiding van dirigent Arjen J.A. Uitbeijerse zingt Psallite Deo Evensong choralen, met o.a. werken van John Ireland, Charles Stanford en John Rutter. Deze laatste componist heeft speciaal voor de bruiloft van Prins William en Kate Middletown een muziekstuk gecomponeerd, dat op die huwelijksdag gezongen is. Dit muziekstuk “This is the day” zal Psallite Deo ook zingen, begeleid door Gerben Mourik op het orgel. Als lector werkt Koos van ’t Hul mee.

De kerk gaat open om 16.00 uur. Toegangskaarten (inclusief consumptie) zijn € 7,50. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.psallitedeo.nl of via telefoonnummer 610 49 45. Een speciaal arrangement gecombineerd met een High Tea in Hotel ARA is mogelijk. Allen hartelijk welkom.

Wanneer?
8 oktober 2016 van 16.30 tot 17.45 uur
Organisator
Oude Kerk
Locatie:
Kerkstraat 49
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.