Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

1e Wijkkeuken wijk Noord

1e Wijkkeuken wijk Noord

Vanaf 10 oktober heeft Diverz naast de Wijkkeuken in Kort ambacht ook een Wijkkeuken in de wijk Noord. Namelijk in Wijkcentrum Xiejezo aan de Grote Beerstraat 10. Elke maandag kan er tussen de middag (om 12.15 uur) aangeschoven worden voor een gezonde warme lunch. De maaltijd wordt elke keer weer bereid door een enthousiaste groep dames uit allerlei culturen. Ook cliënten van Gemiva komen ons hier bij helpen.

Vandaag kunt u gratis kennismaken met de wijkkeuken. (Daarna vragen wij €2,50 voor een 2-gangen lunch.)

De planning is als volgt:

10 oktober – Antilliaans,
17 oktober- Afrikaans,
24 oktober- Somalisch en op
31 oktober- Turks.

Heeft u zin om hier bij te zijn? We eten om 12.15 uur.
Opgeven (verplicht) kan bij Xiejezo: tel. 078-6127622 of via email: l.vanderwal@diverz.info

Wanneer?
10 oktober 2016 van 12.15 tot 00.00 uur
Organisator
Xiejezo
612 76 22
l.vanderwal@diverz.info
Locatie:
Grote Beerstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.