Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Evenement voor zzp'ers over klanten vinden en samenwerken

Evenement voor zzp'ers over klanten vinden en samenwerken

Evenement voor zzp’ers over klanten vinden en samenwerken
Het aantal zzp’ers neemt nog altijd gestaag toe. De afgelopen 5 jaar zijn er in Nederland bijna 220.000 zzp’ers bijgekomen. In Nederland zijn er momenteel zo’n 927.000 zzp’ers actief. Speciaal voor deze groep ondernemers organiseert de Kamer van Koophandel samen met de gemeenten Drechtsteden en Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden op 10 oktober  het zzp-event ‘Succesvol ZZP’en’. Van 15:00 uur tot 20:00 uur kunnen ondernemers presentaties bijwonen, de informatiemarkt bezoeken en netwerken met collega-ondernemers. Het zzp-event vindt plaats in Theater het Spektakel in Zwijndrecht.

Programma
Tijdens het zzp-event spreekt Guido Thys over ‘klanten wegjagen en keuzes maken’ en geeft hij deelnemers op humorvolle wijze tips voor het opbouwen van een relatie . Daarna komen ondernemers  uit Drechtsteden aan het woord en delen zij hun ervaringen over samenwerken. Superbrainstormer Erik Peekel zorgt met veel humor voor een uitwisseling van onderlinge kennis en ervaring tijdens een megabrainstorm. Verder is er een informatiemarkt en volop gelegenheid om te netwerken met andere zzp’ers.

Aanmelden
Het zzp-event heeft een doorlopend programma van 15:00 uur tot 20.00 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/zzpevents
Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden. De toegang is gratis.

Wanneer?
10 oktober 2016 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
KvK
Locatie:
Theater het Spektakel, Norderstedtplein 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.