Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie-ochtend met Humanitas

Koffie-ochtend met Humanitas

Elke woensdag is er van 10.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Walburg een koffie-ochtend, waarbij telkens een ander thema of persoon centraal staat. Op 12 oktober is Humanitas te gast, tijdens een ochtend over financiële administratie. 

Tijdens de koffie-ochtenden is er alle ruimte om kennis te delen en anderen te ontmoeten. Nieuwsgierig? Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Meer informatie over de activiteiten van de Bibliotheek is te vinden op www.debibliotheekaanzet.nl.

Wanneer?
12 oktober 2016 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.