Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Activiteitenmiddag met DaVinci

Activiteitenmiddag met DaVinci

In de Kinderboekenweek kan je samen met opa en oma op ontdekking! Hoe deden zij dingen vroeger toen zij kind waren? En wat kunnen zij eigenlijk allemaal van jou leren? Kom ook naar de Bibliotheek voor heel veel leuke voorstellingen, verhalen en workshops en beleef het samen mee! Veel plezier.

De studenten van de opleiding onderwijsassistent van het DaVinci College zorgen voor een middag vol leuke activiteiten gebaseerd op het boek De regels van drie. Voor de allerkleinsten wordt voorgelezen. Neem opa en oma maar mee en kom ook!

Kosten: gratis

Aanmelden via de website

Wanneer?
12 oktober 2016 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.