Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cupcake-avond (meiden 11 t/m 16 jaar)

Cupcake-avond (meiden 11 t/m 16 jaar)

Vandaag organiseert het jongerenwerk van Diverz, samen met een paar bakgrage moeders een gezellige cupcake avond voor meiden van 11 t/m 16 jaar in Mikado.

We gaan cupcakes bakken, versieren en natuurlijk ook opeten. Heb je dit nog nooit gedaan? Of kun je dit juist al heel goed? Alle meiden vanaf 11 t/m 16 jaar zijn welkom. Voor de mooiste cupcakes hebben wij een 1e, 2e en 3e prijs!

Alle materialen zijn aanwezig, maar als je je cupcakes mee wilt nemen naar huis is het wel makkelijk dat je een eigen bakje meeneemt. Zin om te komen? Stuur dan een bericht naar Fatima Plomp, jongerenwerker,  met je naam en je leeftijd.  vol=vol

Wanneer?
14 oktober 2016 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Fatima Plomp, jongerenwerker Diverz
06-33616653
f.plomp@diverz.nl
Locatie:
Onderdijkserijweg 201
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.