Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Spelletjes uit de oude doos

Spelletjes uit de oude doos

In de Kinderboekenweek kan je samen met opa en oma op ontdekking! Hoe deden zij dingen vroeger toen zij kind waren? En wat kunnen zij eigenlijk allemaal van jou leren? Kom ook naar de Bibliotheek voor heel veel leuke voorstellingen, verhalen en workshops en beleef het samen mee! Veel plezier.

Kom gezellig bordspellen spelen uit de tijd van opa en oma, zoals Halma, Mens Erger Je Niet en Ganzenbord. Natuurlijk is er voldoende lekkers te snoepen en te drinken. Neem je opa en oma vooral mee. Ouders of vriendjes mogen ook! Win jij?

Kosten: gratis

Aanmelden via de website

Wanneer?
15 oktober 2016 van 10.00 tot 14.30 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Norderstedtplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.