Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Met Z'n Allen Dienst met Rejoice

Met Z'n Allen Dienst met Rejoice

Vandaag is er weer een Met Z'n Allen Dienst. Medewerking wordt verleend door:

Rejoice uit Mijnsherenland
Rejoice bestaat uit ruim 50 enthousiaste leden. Ze hebben allemaal verschillende achtergronden en leeftijden, maar delen wel één gezamenlijke passie..............al zingend de boodschap van het evangelie overbrengen.

ds. Arrie van Nierop zal spreken.

Wees welkom!

Wanneer?
16 oktober 2016 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gereformeerde Kerk (PKN)
Locatie:
Bethelkerk, Rotterdamseweg 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.