Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lampionnenoptocht in Noord

Lampionnenoptocht in Noord

Vandaag organiseert Diverz vanuit Wijkcentrum Xiejezo een gezellige lampionnenoptocht voor kinderen en hun ouders.

Omdat het bijna Halloween is mag iedereen verkleed komen. Griezelig, sprookjesachtig; alles mag, niks moet!

We verzamelen v.a. 18.30 bij Xiejezo en vertrekken om 18.45 uur. We lopen ongeveer een half uurtje door de wijk. Na afloop krijgen alle kinderen nog wat drinken en een snoepje en de ouders een lekker kopje koffie of thee.

Deelname is gratis en aanmelden niet nodig. Lampionnen met lampje zijn voor €2,50 verkrijgbaar bij Xiejezo.(Op is op!)

Wanneer?
19 oktober 2016 van 18.30 tot 00.00 uur
Organisator
Xiejezo
Locatie:
Grote Beerstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.