Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Theatermiddag van de Societeit Swinhove

Theatermiddag van de Societeit Swinhove

De Sociëteit Swinhove organiseert op 21 oktober een gezellige theatermiddag met zanger en entertainer Sjaco. Hij krijgt medewerking van ‘Stadisnarius’  ‘Liza Bollero’ en Iwanslaverrottiestok’. En er is een open menukaart met de verrukkelijkste liedjes waaruit kan worden gekozen. Sjaco zorgt met zijn show: “Voor de jeugd van vroeger”  voor een  afwisselende en leuke middag.    

De theatervoorstelling vindt plaats op vrijdagmiddag 21 oktober in de Salon van Swinhove. Toegang is vrij. VOL = VOL
Vanaf 14.30 uur is de zaal open en op 15.00 uur gaan we van start.

Na afloop is er gelegenheid om een theatermenuutje te eten in de Brasserie in Swinhove.
Kosten: € 5,50. Vooraf opgeven is noodzakelijk. Dat kan op de middag zelf.


De Sociëteit is een ontmoetingsgelegenheid voor inwoners van Zwijndrecht van 55 jaar en ouder. Lekker eten, een gezellig praatje; bij de Sociëteit vindt u genoeg mogelijkheden om nieuwe kennissen en vrienden op te doen.

Hoe kan ik lid worden van de Sociëteit? U kunt zich inschrijven met het inschrijformulier. U kunt dit formulier afhalen bij de locaties van Swinhove Groep. Na uw inschrijving krijgt u een pasje thuis gestuurd, waarmee u toegang hebt tot alle activiteiten van de Sociëteit. Voor het organiseren van allerlei leuke activiteiten, vragen wij u om een jaarlijkse contributie van € 5,00 per lid.

U kunt ook kennismaken met de Sociëteit door eens te komen kijken. Voor een overzicht van de activiteiten kijkt u in het (blauwe) programmaboekje dat verkrijgbaar is bij alle locaties of op de website van De Swinhove Groep.

Wanneer?
21 oktober 2016 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Swinhove
Locatie:
Plantageweg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.