Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorlezen door een held

Voorlezen door een held

De VoorleesHelden komen naar je toe!
In oktober duiken de VoorleesHelden van de Bibliotheek AanZet op in Zwijndrecht. Zo ook op dinsdag 25 oktober in Wijkcentrum Xiejezo. Van 15.30 tot 16.30 uur leest één van onze VoorleesHelden hier voor uit een prachtig boek. Alle kinderen van 3 tot 8 jaar zijn welkom om te komen luisteren. 

Aanmelden is niet nodig. Je kan zo binnenlopen. En neem vooral al je vriendjes mee.

Het verhaal van de VoorleesHelden
Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam en belangrijk. Als je wordt voorgelezen, krijg je meer taalgevoel, een bredere woordenschat èn een grotere fantasie. Daarom zijn de VoorleesHelden in het leven geroepen: een overkoepelende campagne voor alle voorleesactiviteiten van de Bibliotheek AanZet. Hiermee maken wij ons sterk voor taal- en leesvaardigheid, want dit is de basis voor een leven met oneindig veel mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer?
25 oktober 2016 van 15.30 tot 16.30 uur
Organisator
Bibliotheek Walburg
Locatie:
Xiejezo, Grote Beerstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.