Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muziek- en danslessen voor kinderen

Muziek- en danslessen voor kinderen

Showband Jong-Holland Junioren biedt gratis muziek- en danslessen aan voor kinderen van 9 t/m 13 jaar. Meld je aan voor de workshops op zaterdag 29 oktober van 15.00 tot 18.00 uur in het clubhuis Odina. Meedoen is helemaal gratis!

Music sCool
De Music sCool: dé kans voor kinderen van 9 t/m 13 jaar om kennis te maken met het spelen van een instrument! Op de Music sCool leer je in een paar uur tijd de beginselen van het spelen van trommel of trompet. Na de les om 17.30 uur mag je samen met de anderen aan je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, kortom aan de hele familie, laten zien en horen wat je die middag hebt geleerd; een miniconcert, samen met muzikanten van Jong-Holland! Als afsluiting eten we met z'n allen lekker pannenkoeken.

Dance Academy
Ben je tussen de 9 t/m 13 jaar en wil je meemaken hoe leuk dansen is? Op de Dance Academy leer je in een paar uur tijd een aantal basisbeginselen van dansen en ballet.
Na de les om 17.30 uur mag je samen met de anderen ook hier aan de hele familie laten zien wat je die middag hebt geleerd; een mini-optreden, samen met dansers van Jong-Holland! Als afsluiting eten we met z'n allen lekker pannenkoeken.

Als de kids de workshops leuk vinden, kunnen de kinderen na het afronden van het basisprogramma doorstromen naar het jeugdkorps van Showband Jong-Holland: de Junioren! De contributie voor de Junioren is slechts 13,- euro per maand, incl. het gebruik van de instrumenten/attributen en het uniform.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt uw zoon of dochter vooral op tijd aan. Aanmelden en meer informatie via www.jongholland.nl. U kunt ook contact opnemen met de juniorleiding via junioren@jongholland.nl.

Wanneer?
29 oktober 2016 van 15.00 tot 18.00 uur
Locatie:
Clubhuis Odina, Anna Paulownastraat 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.