Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatiebijeenkomst Jubileumcorps Showband Jong-Holland

Informatiebijeenkomst Jubileumcorps Showband Jong-Holland

In 2017 bestaat Showband Jong-Holland 85 jaar. En dat zal dan ook groots gevierd gaan worden. Speciaal voor dit Jubileumjaar zal er een Jubileum corps (alumni corps) worden opgezet. Met als doel om met een grote groep oudleden nog éénmaal een optreden te verzorgen. Met een zo groot mogelijk groep oudleden de muzikale herinneringen weer gaan spelen!

Om dit jubileumcorps te gaan opzetten is er een speciale informatiebijeenkomst. Om 19:00 uur zal er een korte presentatie zijn en zullen er diverse mensen aanwezig zijn die verder uitleg kunnen geven. Alle oudleden zijn meer dan welkom.

Voor meer informatie stuur een email naar jhalumni2017@outlook.com

Wanneer?
29 oktober 2016 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Showband Jong-Holland
jhalumni2017@outlook.com
Locatie:
Clubgebouw Odina, Anna Paulownastraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.