Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wijkhuis Xiejezo geeft een feest

Wijkhuis Xiejezo geeft een feest

Aan wijkhuis Xiejezo is de afgelopen tijd gewerkt. Bezoekers, vrijwilligers, bewoners en medewerkers van Diverz hebben Xiejezo een nieuwe uitstraling gegeven. Het is nog niet klaar maar de eerste resultaten zijn verbluffend. Om iedereen te laten zien wat er tot nog toe bereikt is, wordt in Xiejezo een feest gegeven.

Iedereen is uitgenodigt om dit feest mee te vieren op zaterdag 29 oktober van 13:00 tot 17:00 uur. Komt u/jij ook het wijkhuis Xiejezo aan de Grote Beerstraat 10 bewonderen? Er zijn talloze activiteiten voor jong & oud. Voor een drankje en een hapje wordt gezorgd en DJ Karim zal de aller leukste muziek van toen en nu draaien.

Wanneer?
29 oktober 2016 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Xiejezo
Locatie:
Grote Beerstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.