Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Meet en Greet Damiët van Dalsum

Meet en Greet Damiët van Dalsum

De poppen van kunstenares Damiët van Dalsum zijn van 2 oktober 2016 tot en met 18 december 2016 te bezichtigen in de expositieruimte Kunzt in het oude raadhuis van Zwijndrecht. De expositie heeft als titel: 'In de hand gehouden'.
Openingstijden expositie: Woensdag, donderdag, vrijdag en zondagmiddag van 13.30 uur tot en met 16.30 uur. Kunzt, Oude Raadhuis, ingang Burgemeester de Bruïnelaan.

De figuren, objecten en decors van Damiët van Dalsum zijn gemaakt om verhalen te vertellen, beelden en illusies op te wekken en een fantasiewereld te creëren. Voor kinderen en volwassenen. Ook als ze niet bewegen zijn het kleine kunstwerkjes. De moeite waard om van dichtbij te bekijken. De figuren zijn gemaakt van bijna niets. Van stukjes karton, draadjes en veertjes. Van voorwerpen die toevallig voorhanden zijn, zoals een bel, een waaier of een vrucht.

De poppen van Damiët van Dalsum zijn onlosmakelijk verbonden met haar persoon. De materiaalkeuze en vormgeving van haar poppen zijn volkomen eigen. Vandaag is om 15.00 uur in Kunzt een Meet en Greet met Damiët van Dalsum

Wanneer?
30 oktober 2016 van 15.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Kunzt, Oude Raadhuis, ingang Burgemeester de Bruïnelaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.