Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Introductieles Music Kids (7 t/m 9 jaar)

Introductieles Music Kids (7 t/m 9 jaar)

Music Kids is speciaal voor kinderen van 7 t/m 9 jaar. Bij de Music Kids krijgen kinderen de kans om te ontdekken wat ze leuk vinden op muziekgebied. Tijdens leuke interactieve theorielessen leren de kinderen op een speelse manier de basis van muziek. Via workshops maken ze kennis met diverse blaas- en slagwerkinstrumenten.

De eerste zes maanden bestaan uit de theorielessen en workshops en zijn volledig gratis. Jong-Holland zorgt voor alle spullen. De tweede zes maanden bestaan uit de praktijklessen. Deze lessen kosten slechts Euro 25,-   Maandagavond 31 oktober van 18:30 tot 19:15 uur is de introductieles.

Meer informatie en opgave via www.jongholland.nl

Wanneer?
31 oktober 2016 van 18.30 tot 19.15 uur
Locatie:
Clubhuis Odina, Anna Paulownastraat 13
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.