Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Techniektraining RVS Soccer Skills bij Groote Lindt

Techniektraining RVS Soccer Skills bij Groote Lindt

Vanaf vrijdag 23 september a.s. wordt op de velden van Groote Lindt extra techniektraining door de RVS Soccer Skills aangeboden.

De RVS Soccer Skills is een kleinschalige onafhankelijke voetbalschool, die zich al tien jaar succesvol bezig houdt met het op een structurele en kindvriendelijke manier doseren van voetbaltechnieken voor kinderen van 6 - 13 jaar. De trainingen zijn op 8 vrijdagen en duren 1 uur. Afhankelijk van leeftijden starten de trainingen respectievelijk om 18.00 uur en 19.15 uur. De RVS Soccer Skills is geen onbekende in de regio, daar zij ook jaarlijks hun medewerking verlenen aan de Zwijndrechtse Voetbaldagen.

Kind centraal
Met de trainingen richt de RVS zich overigens nadrukkelijk op alle niveaus.  Door met kleine groepjes (4-6 kinderen) te werken is er veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van elk kind. Ook voor keepers.
Naast voetbaltraining verzorgt de RVS ook specifieke keeperstraining.

Meer weten of aanmelden? Kijk op www.rvssoccerskills.nl  of bel 06-22903556 (Arjan Otto).

Wanneer?
Van 23 september 2016 18.00 uur tot 11 november 2016 00.00 uur
Organisator
RVS Soccer Skills
Locatie:
velden van Groote Lindt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.