Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gespreksgroep in de Nederburgh

Gespreksgroep in de Nederburgh

De Gespreksgroep Mantelzorgers voor Patiënten met Dementie is succes!

De groep is nog niet vol en U kan zich nog aanmelden.

SWOZ, Aafje en Alzheimer Café Swinhove ondersteunen inwoners die de zorg dragen voor iemand met dementie.    Woensdag 18 november organiseren we voor de eerste keer weer de maandelijkse gespreksgroep in de Nederburgh voor partners, kinderen, buren, kortom  voor allen die op één of andere manier de zorg dragen voor iemand die lijdt aan de ziekte dementie.

Iedere 3de woensdag van de maand organiseren we zo’n bijeenkomst. Het delen van ervaringen en ontvangen van advies zal een belangrijk item zijn. Natuurlijk is er alle gelegenheid uw eigen vragen te stellen en problemen te bespreken.

Deelname is gratis, wel vragen we een kleine bijdrage voor de koffie en thee.
Bijzonder aan deze bijeenkomst is, dat uw partner met dementie kan meekomen en parallel aan een andere activiteit kan deelnemen in het centrum.

Waar: Service- en Activiteiten centrum De Nederburgh aan de Duivenvoorde 211a in Zwijndrecht

Wanneer: iedere 3de woensdag van de maand van 10.00 uur -11.30 uur Woensdag 18 november  

Info: SWOZ Nederburg, Gert Klein Hesseling 06 33 616 708

Aanmelden: Bij SWOZ Nederburgh, t.a.v. Gert Klein Hesseling of in het Alzheimer Café in Swinhove. Deze bijeenkomst is een samenwerking van SWOZ, Aafje en Alzheimer Café Swinhove. We hopen dat we veel bezoekers mogen begroeten.
 

Wanneer?
Van 18 november 2015 10.00 uur tot 18 november 2016 11.30 uur
Organisator
Service en Activiteiten Centrum De Nederburgh
Locatie:
Duivenvoorde 211a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.