Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feestelijke demonstratie nieuwe verlichting kerk Heerjansdam

Feestelijke demonstratie nieuwe verlichting kerk Heerjansdam

De dorpsraad Heerjansdam organiseert samen met PKN gemeente Heerjansdam / Kijfhoek een feestelijk moment op vrijdag 9 december om 18.30 uur op de Kromme Nering. Deze demonstratie wordt ingeluid door burgemeester Dominic Schrijer.
De dorpsraad heeft samen met het kerkgenootschap nieuwe grondspots aan laten leggen om de mooie oude kerk in het centrum van het dorp op een mooie wijze te belichten. Dit is een van hun acties om het centrum van het dorp te verfraaien.

Vandaag om exact 18.30 uur krijgt u een demonstratie van de vele mogelijkheden en kleuren die het nieuwe verlichting systeem biedt. U bent van harte welkom en daarnaast ook om de levende kerststal bij de kerk en de kerstmarkt in de kerk te bezoeken.

Wanneer?
9 december 2016 van 18.30 tot 00.00 uur
Organisator
Dorpsraad Heerjansdam / PKN gemeente Heerjansdam / Kijfhoek
Locatie:
de Kromme Nering in Heerjansdam
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.