Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Cafe in Swinhove

Alzheimer Cafe in Swinhove

Iedere eerste woensdag van de maand vind er in de Salon van Swinhove een Alzheimercafé plaats. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De entree is gratis, wel wordt een bijdrage voor de consumpties gevraagd.

Deze avonden is de Casemanager van de Swinhove Groep aanwezig evenals, afwisselend, medewerkers van de Zichtbare Schakel, De Blije Borgh, MEE, SWOZ en Yulius. Zijn staan klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken. Ook is er een informatiestand waar u folders en boeken over alle vormen van dementie kunt inzien, lenen en eventueel aanschaffen.

Het Alzheimer Café is bedoeld voor partners en familie samen met de Alzheimer patiënt, maar ook voor vrienden, mantelzorgers, hulpverleners en al diegenen die op enigerlei wijze te maken hebben met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie.

De Salon van Swinhove is te vinden aan de Plantageweg 3. Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland afdeling Dordrecht e/o, De Swinhove Groep, De Zichtbare Schakel, MEE, SWOZ, Yulius, en De Blije Borgh.

Wanneer?
Van 6 juli 2016 19.00 uur tot 31 december 2016 21.30 uur
Organisator
Alzheimer Nederland
0654665264
alzheimercafezwijndrecht@gmail.com
Locatie:
Plantageweg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.